Over Hestia

Hestia

Met Hestia Energie investeren in de toekomst! Hestia Energie is niet alleen vandaag de dag relevant, maar wij kijken ook naar morgen. Onze adaptieve functies zorgen ervoor dat onze gebouwen zijn voorbereid op klimaatverandering. Dit doen we door ons te focussen op één systeem dat volledig klimaatadaptief is. Klimaatadaptief betekent dat de installatie uitbreidbaar is en mee kan groeien indien het klimaat verandert.

Wij begrijpen dat het klimaat verandert en dat onze aarde nu meer dan ooit behoefte heeft aan hernieuwbare energie. Daarom hebben wij geïnvesteerd in één systeem dat uitsluitend gebruik maakt van de kracht van duurzame energiebronnen. Naast het ontlasten van de planeet van afvalstoffen, bieden wij ook het voordeel van betaalbare en comfortabele woningen. Al onze producten en diensten zijn ontworpen met de behoefte van de consument in gedachten.

Wij geloven in een toekomst waarin schone, hernieuwbare energie de norm is. Daarom hebben we geïnvesteerd in een duurzaam en winstgevend alternatief voor traditionele energiebronnen. Het klimaatbeheersingsconcept Hestia Energie is in de afgelopen jaren ontwikkeld als een veilige, economische en duurzame oplossing voor het opslaan van warme of koude energie.

Onze doelstelling

Een wereld vrij van fossiele brandstoffen, met focus op hernieuwbare alternatieven die minimaal hetzelfde wooncomfort bieden. Hierbij geven we mensen de mogelijkheid zelf bij te dragen aan een nieuwe toekomst.

Onze missie

Het bieden van optimaal wooncomfort waarbij we de energielasten verlagen, het milieu sparen en huizen iets betaalbaarder maken.