Energiesysteem

Ons energieprincipe.

Bij Hestia Energie focussen we ons op één gesloten systeem dat volledig klimaatadaptief is. Klimaatadaptief wil zeggen dat het zich automatisch aanpast aan de buitentemperatuur. Dit betekent dat er altijd vloerverkoeling of -verwarming is, zonder dat de instellingen voor verschillende seizoenen of temperaturen handmatig gecompenseerd hoeven te worden. Dit doen we door gebruik te maken van hernieuwbare energie, met bronnen die we zelf beheren en die schoon en niet-vervuilend zijn.

Door middel van Warmte Koude Opslag (WKO) hanteren we een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. In de zomer maken we gebruik van de koudeopslag om de woning te verkoelen, waarbij we in de winter juist gebruik maken van de warmte om de woning te verwarmen. Het energiesysteem van Hestia voldoet aan de warmtewet. Zo kan iedereen rekenen op een betrouwbare levering, betaalbare prijs en goede service.

Met het Hestia Energie systeem zijn huizen altijd op de perfecte temperatuur, ongeacht wat voor weer het is. Onze systemen worden aangedreven door 100% duurzame energie, daarmee kunt u erop vertrouwen dat we samen het verschil maken voor toekomstige generaties.

Video afspelen